Neem contact op

QFF Funbikes
Koperslager 18
5521 DE Eersel

Tel: +31 (0) 497 511265
Faxnr: +31 (0) 497 517515
verkoop@quads-for-fun.nl


Openingstijden:

Maandag gesloten
Di t/m Vr: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Contactformulier
 

Dakar legende Nasser Al-Attiyah in de Nieuwe Can-Am Maverick X3 !

Nu bij ons in de showroom: De nieuwe Can-Am Maverick X3

 


 

MAAK HET MEE

De X3 lapt alle regels voor een side-by-side voertuig aan zijn laars en belooft maar één ding: uw verwachtingen van waartoe een side-by-side voertuig tot in staat is te overtreffen. Van zijn onmiskenbare, toekomstgerichte exterieurontwerp tot zijn Ergo-Lok cockpit die de bestuurder centraal in het voertuig plaatst zorgt dit off-road beest ervoor dat u elk terrein nu met gemak aankunt.

 

SCHEUR OVER TERRA FIRMA

Meer snelheid dan ooit, waar dan ook. Dit houdt natuurlijk in dat de bestuuder op de eerste plaats komt en de breedte op de tweede. De cockpit van dit beest wikkelt zich daarom beschermend om de inzittenden. De laag geplaatste stoelen verhogen het vertrouwen en verlagen het zwaartepunt, terwijl de verbluffende veerweg van 60,9 cm en de bodemvrijheid van 38,1 cm behouden blijven om alle obstakels en andere rivalen te kunnen overmeesteren.

 

GEEN BINNENWEGEN

Dat we van meet af aan begonnen zijn, houdt in dat we alles op tafel hebben gelegd en gestart zijn met de beste zitpositie. Vervolgens hebben we de X3 hieromheen gebouwd. Met zoveel vermogen moest alles een revolutie ondergaan: hoe u stuurt, hoe de wielophanging reageert — we hebben zelfs een grote achteruitkijkspiegel toegevoegd waarin u goed kunt zien hoe uw vrienden achter u steeds kleiner worden. We hebben geen binnenwegen genomen, maar hierdoor kunt u dit wel.

 

WELKE BULTEN?

Met snelheid over bulten in het terrein rijden vormt een grote uitdaging, want ze zijn vaak moeilijk te zien, zijn meestal hoger dan verwacht en kunnen zo’n beetje alles in het rond slingeren. Behalve de X3 dan.

 

SCHOKKEND GOEDE DEMPING

De FOX 3.0 Podium RC2 HPG schokdemper, die we voor de X3 gebruiken, is een van de beste in zijn klasse. En de veerweg van 60,9 cm is zo bijzonder dat hij zijn eigen fotoshoot verdient. Als u met net zo veel plezier de grenzen opzoekt als wij, dan weet u dat off-road dominatie begint met een wielophanging die alles aankan.

 

HOOFDROL

Nooit meer een zwak weekend: deze foto werd mogelijk gemaakt door de eerlijk gezegd overbouwde achterwielophanging van de X3 met een trailing-arm (TTX) die zelfs bij een topvrachtwagen niet zou misstaan. Perfect om indruk te maken op vrienden, over bulten in het terrein te vliegen en samen met enthousiaste vrienden off-road bezienswaardigheden te verkennen.

 

UITTREDINGSERVARING

Onze door snelheid en precisie geobsedeerde ingenieurs en coureurs hadden een idee: laten we eens kijken wat er gebeurt als we de wielen net iets verder naar buiten plaatsen — en de prestatieverbetering was zo overweldigend dat we uiteindelijk als eerste in de wereld een fabrieksversie van een side-by-side voertuig met een breedte van 182,9 cm hebben geproduceerd, specifiek voor het rijden in duinen en uitgestrekte woestijnen.

 

0-100 km/u  IN 4,9 SECONDEN

EEN RAZENDE TURBO EN VIERWIELAANDRIJVING

Er is maar één manier om het te zeggen: met de 154 pk sterke HP Maverick X3 maken we de sprong naar de volgende generatie van high-performance side-by-side voertuigen. Op basis van onze strengste tests ooit, kunnen we het simpel stellen: meer plezier kunt u bij off-road rijden gewoon niet beleven. Waar wacht u nog op?

 

EERDER ZONDER WOORDEN
DAN ZONDER BENZINE

Zie dit krachtige metalen hart maar als een liefdesbrief aan volgas driften en racen met topsnelheid. Geen ander side-by-side voertuig biedt zoveel vermogen als onze nieuwe Rotax ACE turbomotor met intercooler kan leveren: een epische 154 pk. Klaar om te dansen?

 

 

 

 

De Maverick X3 is vanaf nu leverbaar