Nieuws


Info avond Baja Duitsland 16 mei 2017

Van 6 t/m 8 oktober vind de Baja Duitsland plaats, erg geschikt voor atv en ssv rijders die eens wat meer willen. Niels Hartman, met veel ervaring aldaar geeft hierover een presentatie op dinsdag 16 mei as bij QFF.
Drie dagen racen in een ongelooflijk landschap, in de grote bruinkoolmijn bij Leipzig: dat is de Baja Deutschland. De mijn verandert dat weekeinde in een gigantisch wedstrijdparcours van meer dan 500 kilometer. De Baja Deutschland is populair in Nederland, met de vriendelijke organisatie en de spectaculaire proeven. Het is een van de makkelijkste manieren om een grote wedstrijd te doen, dicht bij huis en met 3 dagen niet te lang. Maar hoe pak je de voorbereiding aan, waar moet je allemaal aan denken? Aanstaande dinsdag 16 mei vanaf 19:30u is Niels Hatzmann bij QFF, met een avond speciaal voor de quads en de SSV’s. Na jaren als deelnemer helpt hij nu mee bij de organisatie van de wedstrijd. Heb je altijd al eens de stap willen zetten, kom dan langs!


QFF wint BRP’s “Beste klantervaring 2016” en “Beste dealer 2016” prijzen !

BRPPRIJS1KLEIN BRPPRIJS2KLEIN

 
Dankzij de inzet van het hele team van QFF Funbikes mochten wij twee eervolle prijzen in ontvangst nemen. Apentrots danken wij ook al onze klanten voor de positieve feedback die hier ongetwijfeld aan heeft bijgedragen.
 


yxzss

Nu bij ons in de showroom: De allereerste Side-by-Side met Sport Shift schakelpaddle systeem!

 


De nieuwe 2017 Can-Am modellen zijn binnen!

Nieuw:

  • Tripple Black uitvoeringen voor bijna alle modellen.
  • Hunting Editions.
  • Kleurencombinaties.
  • Can-Am Maverick MAX X mr 1000R, Can-Am Renegade X mr 570.
  • Vernieuwde stabilisatie stang voor Commander en Maverick.
  • Compleet vernieuwde FOX Podium QS3 shocks voor Maverick, Outlander en Renegade.


yamaha banner

Wij zijn nu ook official YAMAHA ATV en SSV dealer!

Jarenlange ervaring met deze topmachines hebben we al, maar sinds nu mogen we ons met trots dan ook officieel Yamaha dealer noemen.
Inmiddels zijn de eerste nieuwe 2016 modellen bij ons in de showroom gearriveerd. Wij hopen u in de toekomst vanaf heden ook met Yamaha nog beter van dienst te kunnen zijn !