Neem contact op

QFF Funbikes
Koperslager 18
5521 DE Eersel

Tel: +31 (0) 497 511265
Faxnr: +31 (0) 497 517515
verkoop@quads-for-fun.nl


Openingstijden:

Maandag gesloten
Di t/m Vr: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Contactformulier
 
  • QFF Adventure 2018: back to the roots

2 juni 2018 t/m 9 juni 2018

Jarenlange ervaring in het off-road rijden in Roemenie heeft QFF Adventures er toe gebracht om deze unieke ervaringen te delen met andere liefhebbers. Terugkijkend op de eerdere edities denken we dat we er aardig in geslaagd zijn om off-road enthousiastelingen een unieke ervaring te bezorgen.

Bij QFF Adventures zijn er alleen maar winnaars, genieten, beleving en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel !

Roemenië is al jaren onze thuisbasis, we kunnen met trots zeggen dat wij als één van de weinigen werkelijk met ieder hoekje van dit prachtige land bekend zijn. Intussen hebben we een enorm netwerk van gidsen, begeleiders en overheidsinstanties ter plekke opgebouwd, welke onmisbaar zijn voor een vlekkeloze doortocht aldaar. Samen met onze Roemeense partners slagen wij er ieder jaar weer in om unieke routes en prachtige bivakken voor u uit te zoeken.

Wij bieden een toegankelijk reis aan waar zowel de zeer geoefende als wel als de beginner mee uit de voeten kan. Het grote aantal deelnemers staat ons toe diverse groepen te maken op verschillende niveaus. Op deze manier komt iedereen aan zijn trekken. Wij gaan er prat op dat we kunnen voorzien in een zeer afwisselend parcours, de ene dag technisch extreme, de volgende dag snelle ellelange gravelpaden.


Wat kunt u van ons verwachten:

In tegenstelling tot vele andere trips en rally’s bied QFF Adventures u een uniek concept aan. Wij noemen dit super-all-inklusiv. U betaalt ons één bedrag en hiervoor regelen wij de gehele reis voor u. Werkelijk alles is inbegrepen. Hieronder een opsomming waarin wij voor het reisbedrag voorzien:

  • Transport Voertuig van en naar Roemenie
  • Vliegtickets voor rijder/bijrijder
  • Transfers
  • Technische ondersteuning
  • Benzine
  • Repatriëring bij defect onderweg
  • Ervaren gidsen
  • Accommodatie en maaltijden*
  • etc etc

Kort gezegd kun je, na betaling van het reisbedrag aan ons, nagenoeg zonder portemonnee op stap. Dit doet ons géén andere organisatie na !


Wat verwachten wij van u ?

In principe kunt u met een standaard ATV/SSV deelnemen aan ons event, 4×4 is gewenst maar de zeer ervaren sportquad rijder kan de uitdaging ook aan ! Voor de rest dient u zelf wel over wat lef te beschikken want Roemenie bied de uitgelezen mogelijkheid om mens en machine tot het uiterste uit te dagen en daar maken we dankbaar gebruik van.


Accomdodaties:

Zowel in de vetrekstad als onderweg proberen wij altijd te voorzien in topverblijven. Hoewel de locatie bepalend is gaan wij uit van 3-4 sterren accommodaties. Ook tijdens deze editie zullen we weer 3 á 4 verschillende locaties aandoen, u moet er niet van opkijken als u in de avond na de rit nog een duik kunt nemen in het zwembad van het hotel. De maaltijden krijgen nog meer aandacht als in het verleden en ook wat dit betreft zult u niets tekort komen. Een gezellige BBQ zal ook dit jaar niet ontbreken

 

Wil je nog wat nagenieten van de QFF Adventure van afgelopen keer, kijk dan op de Fotopagina.

Voor prijzen klik op de “Boek nu” knop.